KUZUCULU BELDESİNDE GERÇEKLEŞEN TERÖR SALDIRISI KINAMA..

Son zamanlarda şehit haberi olmayan gün geçirmediğimizin herkes farkında. Buna karşın hükümetin çözüme yönelik bir politikasını kimse duymadı. Hükümetin önerileri varsa, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, terörün bitirilmesi için her türlü desteği vermeye hazırız. Akan kanın dinmesi ve terör olaylarının son bulması için tüm siyasi partilerin taşın altına elini koyması ve aynı masanın etrafında ortak çözüm aranması gerektiğine inanıyoruz.
Tüm varlıklarıyla, vatanımızı her daim koruyan Türk ulusunun evlatları, askerlerimize karşı düzenlenmiş olan bu hunhar saldırı hepimizi üzmüş ve derinden yaralamıştır.

Türkiye Cumhuriyeti tarih boyunca hiç bir zaman teröre boyun eğmemiştir.

Terörden canı çok yanan insanımız, hâinlere en güzel cevabı birlik, beraberlik ve sağduyusuyla verecektir.

Yüce Türk Milleti karanlık emellerle hareket eden terör olaylarının provakasyonuna boyun eğmeyecektir.

Milli bütünlüğümüzü ve kardeşlik duygularımızı zedelemeyi, milletimize boyun eğdirmeyi amaçlayan bu saldırılar Türkiye’yi ve Türk ulusunu asla yıldıramayacak; Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozamayacaktır.

Türk milletinin bölünmez bütünlüğüne yönelen bu hain saldırıyı lanetliyor, Şehitlerimize Tanrı’dan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, Ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve ulusumuza başsağlığı diliyorum.

MEVLÜT DUDU

CHP HATAY MV.

Önceki İçerikKalleşler roketatarla saldırdı; 3 şehit!
Sonraki İçerikDörtyol-Kuzuculu beldesindeki terörist saldırıyı kınadı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.