SGK, Anadolu kaplanlarını ziyaret etti

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Sosyal Güvenlik İl Müdür Mehmet Zülfi Camkurt ve kutlama komitesi; en fazla prim ödeyen, ek istihdam yaratan, kadın istihdam eden ve özürlü istihdam eden işverenleri ziyaret etti.
Sosyal Güvenlik Haftası’nın amacı ve program hakkına işverenlere bilgi veren İl Müdürü Mehmet Zülfi Camkurt; Hatay’da sigorta primlerinin tahakkuk/tahsilat oranını 2010 yılında %93, 2011 yılında ise %96 oranında gerçekleştiğini, ayrıca prim tahakkuk oranında bir önceki yıla göre %25, prim tahsilat oranında ise %28 artış sağlandığını, bununla birlikte 2011 yılında ilimizde sigortalı sayısında 2010 yılına nazaran 2011 yılında %12 oranında artış olduğunu belirtti. İl Müdürü Mehmet Zülfi Camkurt işverenlere, sigorta primlerini düzenli ödeyerek çalışanların haklarının korunması hususunda gösterdikleri gayret ve titizlikten ayrıca istihdam piyasasında yarattıkları ek istihdamdan dolayı teşekkür etti.
SGK, Anadolu kaplanlarını ziyaret etti
SGK İl Müdürü Camkurt beraberindeki heyetle birlikte; Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi M.Fatih Tosyalı, Yazıcı Demir Çelik Genel Müdürü Osman Gözükara, İSDEMİR Genel Müdürü İsmail Akçakmak, Nursan A.Ş. YK Başkanı İlyas Keleş, İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Başhekimi Dr. Ender Çolakoğlu ve Ekinciler’i ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.