SARISEKİ’DE BAYRAM GİBİ PROGRAM!

Sarıseki İlköğretim Okulu Anasınıfı okul öncesi şenlikleri ve 1. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı Okuma Bayramı adlı program büyük bir coşku ile yapıldı. Kalabalık bir izleyici karşısında sunulan programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Sarıseki Belediye Başkan vekili ve birçok okul müdürü de katıldı.
SARISEKİ’DE BAYRAM GİBİ PROGRAM!
Programda anasınıfı öğrencilerinin sunduğu Kafkas gösterisi ve kına gecesi büyük beğeni topladı. Ayrıca okuma yazma kursunu başarı ile tamamlayan 1 engelli olmak üzere 5 kursiyere de belgeleri verildi. Programda konuşan okul müdürü Mehmet Altay, “Okulumuzda öğrencilerin eğitimi yanında belde halkına da Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla çeşitli kurslar veriyoruz. Okulumuz öğrencisi ile öğretmeni ile velisi ile bütünleşmiştir. Etkinliklerimiz devam edecektir. Öğretmenlerime ve okulumuza katkılarından dolayı Belediye başkanımız Bülent Özer’e teşekkür ediyorum” dedi. Programa katılan Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ise programı çok beğendiğini, çalışmalara çok emek verildiğini belirterek, emeği geçen öğretmenlere teşekkür belgesi takdim etti. Program birinci sınıfların hazırladığı gösteriler ile gece geç saatlere kadar devam etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.