Resim Sergisi büyüledi!

İnönü İlköğretim Okulu, 170 parçalık önemli bir çalışmaya imza attı..

İnönü İlköğretim Okulu’nun Resim Sergisi HEM’de açıldı. Açılış İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek tarafından gerçekleştirilirken açılışa, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Kocacık, Mehmet Tuğrul, ve Fahrettin Çelik, HEM Müdürü Mehmet Mursaloğlu, İnönü İlköğretim Okul Müdürü Naci Süslü, Müdür Yardımcısı Fahri Demirel, öğretmenler, okul aile birliği yöneticileri, öğrenciler ve veliler katıldılar. 4 ve 8. Sınıf arası öğrencilerin oluşturduğu yaklaşık 170 parça çalışma kolaj, sulu boya, yağlı boya, guwaj ve pastel boya, üç boyutlu çalışmalar ve diğer parçalardan oluştu.
Resim Sergisi büyüledi!
16 mayıs akşamına kadar açık kalacak sergide, neredeyse hemen tüm çalışmalar beğeniyle incelendi. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, hayırlı olsun dileğiyle açtığı sergide, çalışmaya emeği geçenleri kutladı ve öğrencilere başarılar diledi. Resim Öğretmenleri Makbule Atlan ile Turgay Anılan’ın gözetimde çalışmalarını sürdüren öğrenciler, sergiyle birlikte mutlu oldular. Bir yıllık bir çalışmanın ürünü olan çalışmalarla ilgili olarak resim Öğretmeni Makbule Atlan “Öğrencilerimizin olası sanat yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalıştık. Onları sanata motive ederek, sanata ilgi duymalarına çalıştık” dedi. Resim Öğretmeni Turgay Anılan ise “Öğrencilerimiz bizden öğrendiklerini yansıtmaya çalıştılar ve başarılı oldular” diye konuşurken Okul Müdürü Naci Süslü ise “Okulumuz öğrencilerinin çalışmalarıyla gurur duyuyorum. Öğretmenlerimiz de bu takım çalışmasında önemli bir görev üstlendiler. Hem öğrencilerimize hem de öğretmenlerimize başarılı sergileri için teşekkür ediyorum. Üç gün açık kalacak olan sergimize İskenderun halkını davet ediyorum. Açılışımız da bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Civelek ile ilçe milli eğitim müdürlüğü üst düzey yöneticileri ile diğer eğitimci arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu. Öte yandan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, sergiden ayrılamadan önce okulun şeref defterine duygu ve düşüncelerini yazıp, sergiden öyle ayrıldı. Sergide ayrıca konuklara çeşitli ikramlar sunuldu.

Önceki İçerikİKEM’in Kansas’tan misafirleri vardı
Sonraki İçerikSuriye plakalı 2 Tır’da 2,5 ton kaçak mazot ele geçirildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.