Polis suç örgütlerine göz açtırmıyor

İskenderun Asayiş şube ekiplerinin başarılı çalışmalarıyla suç örgütlerine göz açtırmıyor. Türkiye’nin birçok bölgesinde daha öncede kredi kartınız terör örgütü tarafından kullanılıyor.

Diyerek vatandaşların bankaya para yatırmalarını bu yöntemle vatandaşları dolandıran kişiler yakalanarak gözaltına alındılar. İddialara göre üç kişi Kayseri ve Mersin’de vatandaşları telefonla arayarak kendilerini polis olarak tanıtıp ve kredi kartlarının terör örgütü tarafından kullanıldığını, bu konuyu çözmek için de hesaplarına para yatırmaları gerektiğini söyleyerek vatandaşların yatırdıkları paraları bankadan çekerek kayıplara karıştılar. Cumhuriyet Savcılığının takibi neticesinde tespit edilen üç kişi savcının talimatı ile operasyon yapılarak gözaltına alındı. Asayiş şube ekiplerinin sorgulamalarının ardından mahkemeye sevk edilen üç şüpheliden Mehmet Y. tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer iki kişi ise serbest bırakıldı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.