Minik kalplerden büyük vefa

Kışla Mehmet Ali Alpaydın İlköğretim Okulu öğrencileri, okulun adını taşıyan Mehmet Ali Alpaydın’ın eşi Mağfiret Alpaydın’ı ziyaret edip elini öperek takdim ettikleri çiçekle Anneler Günü’nü kutladılar. Bu anlamlı ziyaretten oldukça duygulanan Mağfiret Alpaydın’a okul müdürü Mehmet Zor ve Kışla Köyü Muhtarı Mehmet Ateş’te günün anısına plaket sundular.
Minik kalplerden büyük vefa
Kışla Mehmet Ali Alpaydın İlköğretim Okulu öğrencileri, büyük bir vefa örneği göstererek eğitim gördükleri okulun adını taşıyan Mehmet Ali Alpaydın’ın eşi Mağfiret Alpaydın’a hayatının en anlamlı günlerinden birini daha yaşattılar.
Öğrenciler Kışla Mehmet Ali Alpaydın İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Zor, Müdür yardımcısı Mesut Delioğlu, okul öğretmenleri Fahrettin Kalender, Yıldız Kapdağ, Havva Aybüke Yurtseven, Kışla Köyü Muhtarı Mehmet Ateş ile birlikte Mağfiret Alpaydın’a evinde konuk oldular. Duygulu anların ön plana çıktığı ziyarette ayrıca, sevinç ve heyecan hakimdi.
Gözleri ışıl ışıl parlayan öğrenciler, kalbi ve yüreği şefkat dolu olan Mağfiret annenin elini büyük bir sevgiyle öpüp çiçek takdim ederek ona hayatının en büyük mutluluklarından birini daha yaşattılar.
Kışla Mehmet Ali Alpaydın İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Zor, Anneler Günü dolayısıyla Mağfiret Alpaydın’a her zaman yanında olduklarını hissettirmek adına böylesi anlamlı günde ziyaret etmek istediklerini söyledi. Alpaydın ailesinin okulu sadece yapmakla kalmayıp, sonrasında da ellerinden gelen tüm imkân ve gayretleri sergileyerek destek verdiklerini kaydeden Müdür Zor, önemli olan güzelliğinde bu olduğunu dile getirdi.
Kışla Mehmet Ali Alpaydın İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Zor ve Kışla Köyü Muhtarı Mehmet Ateş, ziyaretin sonunda Mağfiret Alpaydın’a Anneler Günü dolayısıyla elini öpüp plaket takdim ederek onurlandırdılar.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.