MHP Kadın Kolları’nın kermesi ilgi gördü

Haftasonu Ankara’da MHP Kadın Kolları Başkanlığı’nın Kermesi vardı. Kermes, MHP Genel Başkanlığı’nın karşısındaki alanda gerçekleşti.
MHP Kadın Kolları’nın kermesi ilgi gördü
Çeşitli gösteriler ve halk danslarının ardından MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, yanında MHP Kadın Kolları Başkanı ve bazı genel başkan yardımcıları olmak üzere, Türkiye’nin dört bir tarafından gelen MHP’li kadın kollarının el emekleri ve göz nurlarını izledi. Bahçeli, MHP Hatay Kadın Kollarının çadırında “Demirde örs döver!” gibi, ağır bir çekici alarak tuzla pişirilen tavuğun tuz katmanını kırdı.
Hatay MHP Kadın Kollarının yerleştiği stand en sık ziyaret edilenlerden biriydi. Hatay’dan Antakya Merkez İlçe, Reyhanlı, Kırıkhan, İskenderun, Erzin ve Payas kadın kolları başkanları ve partili bayanlar hizmet yarışı içerisindeydiler.
Hatay standında künefe, saç böreği, biberli ekmek, içli köfte, Kırıkhan’ın Dövme’si, yörenin çörekleri, Antakya’nın kabak tatlısı, turunç reçeli, çökelek, zeytinyağı, zeytin, zeytinyağı, defne sabunu, ipekli şallar vs. göz kamaştırıyordu. Her nedense gözler ilin 3. Büyük ilçesi Dörtyol Kadın Kollarını aradı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.