İKEM’in Kansas’tan misafirleri vardı

Özel İkem Anadolu Lisesi, ABD’nin Kansas eyaletinde bulunan Wichita Devlet Üniversitesi öğretim görevlilerini İkem Anadolu Lisesine gelerek Kariyer Günü’nde bir araya geldiler. Heyet, İkem çok amaçlı konferans salonunda yaptıkları araştırmalar konusunda bilgiler verdiler, ayrıca öğrencilerinin sorularına içtenlikle cevap verdiler.
İKEM’in Kansas’tan misafirleri vardı
Heyet Antakya’da da araştırma yaparak projelerini tamamlayacaklarını, bu proje içerisinde yer alan Doç. Dr. Jens KREİNATH ve master öğrencileri Bilal KENASARİ, Chris HERRİAGE, Eva BERNAL, antropolojinin ilgi ve araştırma alanının ne olduğu, bunun ne gibi katkılar sağladığı, sosyoloji arasındaki farkları gibi konularda bilgileri öğrencilere sundular. Ayrıca araştırma sahaları olan Hatay’ın dışarıdan nasıl bir gözle değerlendirildiğini öğrencilere ve öğretmenlere aktardılar. Daha sonra İkem Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda Kariyer Günü’nü sunan Amerikalı konuklara Okul Kurucusu ve Genel Müdürü Levent Hakkı Yılmaz çiçek takdim ederek, teşekkürlerini sundu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.