Halkımızdan gelen talepleri hayata geçireceğiz

Belen spor tesisi ve köy konağı geniş katılımlı düzenlenen törenle hizmete açıldı

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar:

“Halkımızdan gelen talepleri hayata geçireceğiz”

Belen Ötençay köyünde yaptırılan spor tesisi ile köy konağı törenle hizmete açıldı. Açılış töreni, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belen Kaymakamı Mehmet Öz,İl Genel Meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Yöneticileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri, Köy Muhtarı ve köy halkının katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış öncesi yapılan konuşmalarda; Köy Muhtarı Ali Aydın TOMAK köylerine yapılan spor tesisi ile köy konağı hizmetlerinden dolayı emeği geçen İlçe Kaymakamı Mehmet Öz’e ve İl Genel Meclis üyelerine teşekkür etti.
Halkımızdan gelen talepleri hayata geçireceğiz
Kaymakam Mehmet Öz; Spor tesisinin yapıldığı alanda daha önce okul ve eski kullanılmayan lojmanların bulunduğunu, Milli Eğitim ve İl Özel İdare Genel Sekreterliğinin vermiş olduğu destekler ile alanın temizliğinin yapıldığı belirtti. Kaymakam Öz, Köy Konağı binasının birinci katı ödeneği Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca karşılandığı, ikinci katının ise Köylere Hizmet Götürme ve İl Özle İdare bütçelerinden sağlanan ödenek ile yapıldığını belirtti. Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, 2002 yılı öncesi ve sonrası hükümetlerin hizmetlerini mukayese etti. Milletvekili Karasayar, endi hükümetleri döneminde köylere ve İskenderun’a yapılan hizmetleri hatırlatarak, “Bundan sonra da halkımızdan gelen talepler göz önünde bulundurularak vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmalar sonrasında yapılan tesislerin kurdeleleri kesilerek hizmete sunuldu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.