Bize büyük mutluluk yaşattınız

Kaymakam Su:
“Bize büyük mutluluk yaşattınız”

Tosçelik Fen Lisesi’nin matematik dalında Türkiye birincisi olan öğrencilerini İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, makamında ağırlayarak bu başarılarından dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Kaymakam Su, öğrencilere dizüstü bilgisayar ve çeşitli hediyelerle onure etti.
Bize büyük mutluluk yaşattınız
TÜBİTAK tarafından bu yıl 43.sü düzenlenen Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda aldıkları başarıyla göğsümüzü kabartan Tosçelik Fen Lisesi öğrencilerini İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, kabul etti.
Tosçelik Fen Lisesi Müdürü İlhami Koç ve danışman öğretmen Cahit Güneş ile birlikte Kaymakamlığa gelen öğrenciler elde ettikleri bu başarıyı İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ile paylaştılar. Kentimize böyle bir gurur yaşattıklarından dolayı Tosçelik Fen Lisesi öğrencilerini kutlayan ve büyük mutluluk yaşadığını kaydeden Kaymakam Su, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Bu öğrencilerin henüz 10. sınıf öğrencisi olmalarına rağmen özellikle matematik dalında geliştirdikleri formülle tüm övgüleri hak ettiğini belirten Kaymakam Su, insanın çalışmayla her istediğini yapabileceğini ifade etti.
Ziyarette Tosçelik Fen Lisesi öğrencileri Fatih Mehmethan Şan ve Umut Genç’e dizüstü bilgisayar ve kitap hediye eden Kaymakam Su, danışman öğretmen Cahit Güneş’e de başarı belgesi takdim ederek üstün başarılarının devamını diledi.

Önceki İçerikBelediye Kadın Kültür Evi’nde 4’te 4 yaptı
Sonraki İçerikMatematik dehalarına ödül yağıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.