Amerikan Kültür Koleji’nde Bahar Şenliği coşkusu

Amerikan Kültür Koleji’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Bahar Şenliği büyük coşku ve heyecan içinde geçti. Bahar Şenliği’ne katılan öğrenciler ve veliler unutamayacakları muhteşem bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.
Okul bahçesinde düzenlenen Bahar Şenliği’ne Amerikan Kültür Koleji sahibi Alparslan Görgen, okul Müdürü Oğuz Çetin, idareciler, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı.
Amerikan Kültür Koleji’nde Bahar Şenliği coşkusu
Farklı bir etkinliğin altına imza atan Amerikan Kültür Koleji’nin tertiplediği Bahar Şenliği’nde sadece kolej öğrencileri değil, diğer okullarda öğrenim gören öğrencilerde katılarak bu eğlence dolu günü yaşamanın mutluluğunu yaşadılar. Şenlikte öğrenciler palyaçonun yanı sıra ateşbaz, dev kaydırak, canlı langırt, zıplama platformu ve şut becerisi gibi oyunlarda oynayarak tüm enerjilerini üzerlerinden attılar. Öğrencileri yoğun ders programından bir an olsun uzaklaştırıp rahatlatmak, velileri de iş stresini atmak için tertiplenen bu muhteşem gün, sabah başlayıp akşama kadar sürdü. Eğlencenin doruğa ulaştığı etkinliğe ev sahipliği yapan Amerikan Kültür Koleji kurucusu Alparslan Görgen ve okul idarecileri konuklarına örnek bir misafirperverlik sergileyerek tüm övgüleri hak ettiler.
Düzenlemiş oldukları Bahar Şenliği’ni önümüzdeki yıllarda daha geniş ve kapsamlı olarak gerçekleştireceklerini kaydeden Amerikan Kültür Koleji kurucusu Alparslan Görgen, “Amacımız öğrencilerimizi ders ortamından uzaklaştırmak, baharın gelişini kutlamaktır. Burada öğrencilerimiz bütün gün eğlenerek streslerini üzerlerinden atıyorlar. Bu da bizlere mutluluk veriyor. Bu etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize, bizleri yalnız bırakmayan öğrenci ve velilerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.