Nuri Üysen KİSİAD üyelerini hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

İşadamı Nuri Üysen KİSİAD üyelerini hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

İskenderun’un başarılı, Hayırsever iş adamlarından Nuri Üysen Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (KİSİAD) üyelerini yeni dernek binasında ziyaret etti.
KİSİAD üyeleri ile kahvaltıda bir araya gelen Nuri Üysen, Başkan Tamer Eker’e yeni hizmet binalarının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Nuri Üysen KİSİAD üyelerini hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
KİSİAD’ın İskenderun’da ekonominin gelişmesi adına çok olumla ve güzel çalışmalar yaptığına vurgu yapan İşadamı Nuri Üysen, “”İskenderun’un ekonomik yönden gelişmesi, istihdama katkı sağlanması, iş adamları arasında tanışma ve kaynaşmanın sağlanması, güçlü birlikteliğin oluşması adına yaptığınız çalışmaları çok yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. İskenderun Ekonomik yönden hızla gelişen bir mega şehir. Bu şehrin gelişmesinde hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmemiz ve İskenderun’a bir şeyler kazandırmamız lazım” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren KİSİAD Başkanı Tamer Eker ise, “İskenderun’da ekonominin gelişmesi, işsizliğin azalması, iş adamlarının birlik ve beraberliklerini sağlanması noktasında elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Türkiye’nin ekonomik yönden kalkınması, istikrarın artması iş adamları olarak bizleri de yatırıma sevk ediyor. Bu bağlamda KİSİAD olarak gerek yurt içi, gerekse yurt dışı gezilere katılarak iş alanlarının oluşması, yeni yatırımların bulunması noktasında çaba sarf ediyoruz. İskenderun’da 2. OSB’nin kurulacak olması, limanın özelleşmesi ile hızla yatırımlara başlaması bölgede ekonomiye ivme kazandıracak etkenlerin başında geliyor. Doğu Akdeniz’in kapısı konumunda olan İskenderun Limanın canlanması ile özellikle nakliye ve hizmet sektörünün artması ile tüm güneydoğu Anadolu dan bölgemize iş imkanları ve yatırımlar gelecek, bu da İskenderun ekonomisine olumlu yansıyacaktır. Amacımız İskenderun’da herkesin ekmek yemesi, işsiz insanlarımıza iş alanlarının sağlanmasıdır” ifadesini kullandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.