PrimeMall AVM’de Görev Değişikliği!

İskenderun ve Antakya Alışveriş Merkezinin üst yönetiminde değişiklik yapan Prime Development, İskenderun Prime Mall Müdürü Tuncay Cingöz’ü Antakya‘daki AVM’de görevlendirdiğini açıklandı.

PrimeMall AVM’de Görev Değişikliği!
Tuncay Cingöz
PrimeMall AVM’de Görev Değişikliği!
Mustafa Süzen

İskenderun Prime Mall Alış Veriş Merkezi Müdürlüğü görevini kuruluş aşamasından buyana yürüten Arzu Özerdem’in emekliye ayrılmasıyla Şubat ayında göreve getirilen Tuncay Cingöz’ün bundan sonra Antakya’da görevini yürüteceği bildirildi. Prime Mall tarafından yapılan görev değişikliğini ilişkin şu açıklama yapıldı: “Perakende sektöründe, üstlendiği ve yürüttüğü projeleri başarıya ulaştıracak doğru ve yaratıcı çözümler üreten Prime Development, Alışveriş merkezi projesi geliştirme ve yönetimi konularında 10 yıldan fazla uluslararası deneyime sahip profesyonel ekibiyle, tasarımı, işlevselliği, konforu, sosyal sorumluluğu ve çevreye duyarlılığı esas alan bir yaklaşım sergilemeye devam ediyor.İstikrarlı şekilde büyüyen Prime Development Gayrimenkul Yatırım Ltd. Şti., bünyesinde bulunan Prime Mall İskenderun ve Antakya yönetiminde yeni yapılanmalarla birlikte görev değişikliği yaptı. Prime Mall İskenderun AVM Müdürü olarak görev yapmakta olan Tuncay Cingöz, Mayıs ayı itibarı ile görevini Prime Mall Antakya AVM Müdürü olarak sürdürecektir. Ekim 2010 yılından bu yana Prime Mall İskenderun AVM Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Mustafa Süzen, görevini Prime Mall İskenderun AVM Müdür Vekili olarak devam ettirecektir.”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.