KİSİAD üyeleri Üysen’i İstanbul’da ofisinde ziyaret etti

Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (KİSİAD) üyeleri, İskenderun’un sevilen hayırsever ve başarılı işadamı Nuri Üysen’i İstanbul’daki ofisinde ziyaret ettiler.
KİSİAD üyeleri Üysen’i İstanbul’da ofisinde ziyaret etti
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak İskenderun ekonomisi hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren işadamı Nuri Üysen, Kisiad üyelerine yatarım ve ekonomiye sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür ederek, “İskenderun’da aktif ve etkin bir dernek olarak ekonominin gelişmesi, kentte istihdama yönelik yapılacak yatırımlar da iş adamları ile bir ara gelmeniz, sık sık sosyal faaliyetler düzenleyerek iş adamlarını bir araya getirmeniz memleket ekonomisinin geleceği açısından son derece önemli. Bu bağlamda KİSİAD üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. KİSİAD Başkanı Tamer Eker ise, “İstanbul’da düzenlen yapı fuarını gezerek yönetim kurulundaki işadamlarımızı bilgilendirdik. Dernek yönetimi olarak sık sık yurt için ve yurt dışındaki fuarları gezerek bilgiler alıyoruz. Bu bağlamda İstanbul’a gelmişken İstanbul’daki hemşerilerimiz ve değerli işadamlarımızı da ziyaret ediyoruz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.