ERSİN FAİKZADE PUSULA GAZETESİ İÇİN GELİYOR

‘Türkiye’nin Elmas Çocuğu’, uluslararası yardım gönüllüsü ve ses sanatçısı Ersin Faikzade, Pusula Gazetesi’nin 11. yıla özel ‘Ödül Gecesi’nin konuğu olarak İskenderun’a geliyor.
ERSİN FAİKZADE PUSULA GAZETESİ İÇİN GELİYOR
Pusula Gazetesi’nin 8 Haziran Cuma günü saat 20.00’de gerçekleştireceği 11. Yıla Özel Ödül Gecesi’nde sahneye çıkmayı kabul eden Türkiye’nin Elmas Çocuğu Ersin Faikzade, Türk müziğini okuma tarzı ile müzik otoriteleri tarafından ‘en güçlü ses’ diye tabir ediliyor.
Uluslararası yardım gönüllüsü, ses sanatçısı ve yazar olarak Dünya’ya nam salan Ersin Faikzade’nin uluslararası birçok ödülü bulunuyor. Dünya’da pek cok lakap ile anılan yakışıklı sanatçı, Amerika’da ‘Türkiye’nin Elmas Çocuğu’, Pakistan’da: Barışın Sesi, İran’da; Sevgi’nin Sesi, Türkiye’de; İtalyanlara ‘ALLAH’ dedirten tenor diye tanınıyor.
Katıldığı uluslararası insanlık projeleri ile özellikle Down Sendrom, Multiple Sclerosis, Lepra, Kanser ile mücadele eden insanlara yardım etmeyi hedefleyen Kültür Elçisi Ersin Faikzade ayrıca, Türk Müziği’nin tanıtımı amacıyla Avrupa’nın çeşitli yerlerinde konserler veren, Ocak 2009 tarihinde Sicilya Avrupa Birliği Komisyonu tarafından düzenlenen Palermo Sicilya’da Avrupa Gençlerinin Kültürlerarası Diyalog Projesi’ne katılarak Türk Müziğinin tanıtımına katkıda bulunan Ersin Faikzade’nin sanatçı kişiliği ve insanlık projelerinin ön plana çıkarıldığı birçok fan sayfası ve bloğu bulunuyor. Yakışıklı sanatçı, geçtiğimiz günlerde Hayırsever İşadamı Nuri Üysen’in davetlisi olarak İskenderun’da mini bir konser vermiş, sevenlerini hayran bırakmıştı. Faikzade’nin, Pusula Gazetesi’nin ödül gecesinde vereceği konserin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.