KİSİAD üyeleri yapı fuarını gezdi

Yapı Fuarı’nı gezen KİSİAD üyeleri, şehrin tarihi ve turistik mekânlarını da gezme imkanı buldular. Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (KİSİAD) faaliyetleri kapsamında geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen yapı fuarını gezme ve inceleme fırsatı buldular. KİSİAD Başkanı Tamer Eker ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul ve Anadolu firmaları arasındaki ticari ilişkileri güçlendirmek, yatırım yapmak isteyen iş adamları ile bağlantı kurarak gerek hizmet, gerekse mal alım satımı noktasında yapı fuarını gezdiler.
KİSİAD üyeleri yapı fuarını gezdi
Gezi dönüşü açıklamalarda bulunan KİSİAD Başkanı Tamer Eker, “İskenderunlu iş adamlarımızı ve yönetim kurulu üyelerimize yönelik yurt için ve yurt dışı fuar gezilerine katılma imkanı sunuyoruz. Burada amaç, iş adamlarımızın kendi bölgelerinde yaptıkları iş ve sattıkları ürünler ile diğer bölgelerdeki ürün ve kalite farklarını görmeleri açısından bu tür fuar ve sosyal etkinlikler çok faydalı geçmektedir” dedi.

Önceki İçerikHacı Pervin Tosyalı ‘Yılın Annesi’
Sonraki İçerikKarahüseyinli geçti!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.