Kırmızıoğlu Ailesi’nden örnek davranış!

İskenderun Karaağaç Beldesinde yapılacak olan 8 derslikli ‘Zeynel-Vidat Kırmızıoğlu İlköğretim Okulu’nun protokol imza töreni Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Hatay İl Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Şimşek, Kırmızıoğlu Pazarlama ve Kırmızıoğlu Mobilya Limited Şirketi Sahibi Zeynel ve Bülent Kırmızıoğlu tarafından imzalandı.
İmza töreni açıklamalarda bulunan Hatay İl Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Şimşek, “Şuanda bulunan mevcut Karaağaç Hatun İlköğretim okulunun yerine yapılacak olan ‘Zeynel-Vidat Kırmızıoğlu İlköğretim Okulu’ 8 derslikten oluşuyor. Mevcut Karaağaç Hatun ilköğretim okulu ise 8 derslikten oluşmasına rağmen fiilen 6 dersliği kullanılıyordu” dedi.
Daha sonra konuşma yapan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Zeynel Kırmızıoğlu’na kentimize böylesi bir hayrı işlediği için teşekkür etti.
Böylesi bir mutluluğu yaşamaktan ötürü gururlu olduğunu dile getiren Zeynel Kırmızıoğlu ise, “Bu fırsatı bize tanıdığınız için öncelikle sizlere çok teşekkür ediyoruz. Memleketimize bir katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.
Eğitimdeki güç ve kalitenin her geçen gün daha da arttığını dile getiren Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, “Eğitimdeki güç, eğitimdeki kalite, nitelikli ve iyi yetişmiş insan günü ilimizin ve ülkemizin gücü ile doğru orantılı. Bir ilin bir ülkenin iyi yetişmiş insan gücü varsa o ilin o ülkenin gücü de haliyle kendiliğinden artıyor” şeklinde konuştu.
Son olarak konuşma yapan Kırmızıoğlu Mobilya Limited Şirketi Sahibi Bülent Kırımızıoğlu ise, “Bizim için örnek bir insan olan babamızın annemizle birlikte bizlere bu onuru yaşatması bize ancak ve ancak gurur verir. Allah onlara uzun ömürler versin. Bundan sonraki yaşamlarında da kentimize destek vermeye devam edeceklerini biliyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından 8 derslikli ‘Zeynel-Vidat Kırmızıoğlu İlköğretim Okulu’nun protokol imzası atıldı.

20120509-012002.jpg

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.