Karahüseyinli geçti!

Karahüseyinli’de yaptırılacak 5 yıldızlı otel konusunda imar planı değişikliği oy çokluğuyla kabul gördü. AK Parti Meclis Üyesi Canan Kahraman, “1.75 emsal hesaplanırken, toplam inşaat alanı hesabı (emsal, KAKS) net parsel üzerinden yapılacaktır. Bir sıkıntı ya da usülsüzlük sözkonusu değildir. Yatırımcının 3 yıldızlı otel veya olmaz ise konut yapacağı yönündeki iddialara da inanmıyorum. Bir an önce bu yatırımın başlamasını istiyoruz” dedi.
İskenderun Belediye Meclisi yine hareketli saatler geçirdi. AK Parti grubu, Karahüseyinli yatırımı konusunda Uğur Fırat dışında destek verirken, CHP grubundan da itirazlar yükseldi. DP ve MHP grubu ise icraat konusundaki noksanlığın faturasını Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e çıkardı.
Oturumda, 3 yıllık CHP iktidarında ilk defa meclis başkanlığını AK Parti’li bir belediye meclis üyesi yönetti. Başkan Civelek’in yoğun programı ve CHP’li Özer Çağşar’ın İstanbul’da olması dolayısıyla, meclis başkanlığı görevini AK Parti’li Sabahattin Uygun yürüttü.
Mecliste gündem dışı ilk konuşmayı Belediye Meclis Üyesi Ercüment Kimyon yaptı. Kimyon, otogardaki kirliliğe işaret edip, düzenleme yapılmasını istedi.

Önceki İçerikKİSİAD üyeleri yapı fuarını gezdi
Sonraki İçerikİMAR TADİLATIYLA HAŞIR NEŞİR OLMAK MECLİSİ LEKELER
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.