Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi

Mustafa Kemal Mahallesi’nde törenle hizmete girecek
İskenderun Belediyesi 4.Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi hizmete açılıyor

İskenderun Belediyesi 4. Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi, düzenlenecek törenle hizmete girecek.
Kadınlarımıza ücretsiz çeşitli kursların verildiği Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin 4.ncüsü Mustafa Kemal Mahallesi Doğakent Sitesi’nde hizmete açılacak.
4. Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin açılış töreni 10 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek.

İlk Kadın Kültürevi 2010 yılında hizmete açılmıştı
İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin birincisi 21 Eylül 2010 tarihinde hizmete girmişti.
Hürriyet mahallesi 34. Sok. No:37 (Eski İnal hastanesi) adresinde hizmete giren merkezde ücretsiz verilen çeşitli kursların yanı sıra, İskenderun’daki ilk seramik çalışması da yapılmaya başlandı.
İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin ikinci şubesi ise Sakarya Mahallesi 270/4 sokak No:14 adresinde (Belediye Kapalı Spor Salonu civarı) 1 Aralık 2011 Perşembe günü düzenlenen törenle hizmete açılmıştı.
Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezlerinin sayısını arttırmayı hedefleyen İskenderun Belediyesi, bu kapsamda 3. şubesini 8 Mart 2012 Dünya Kadınlar Günü’nde hizmete açtı.
Okuma-yazma, ahşap ve kumaş boyama, ev mefruşatı, kara kalem ve yağlı boya, kurdele nakışı, el örgü, satranç, takı tasarım, evde çocuk bakımı, evde yaşlı-hasta bakımı, bilgisayar, çocuk beslenmesi, masa ve sandalye giydirme, pul boncuk dikişleri, tiyatro çalışması, dikiş, el sanatları, İngilizce kursları veriliyor.
Bu kursların yanı sıra, merkezde ayrıca seramik ve ebru kursları da düzenleniyor.
Ücretsiz kurslar verilen Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin dördüncüsü Mustafa Kemal Mahallesi 549. Sok. Doğakent Sitesi O Blok No:13 K:1 D:1 İskenderun adresinde hizmete girecek.

20120508-195337.jpg

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.