Amerikan Kültür Koleji’ndeki Bahar Şenliği’ni kaçırmayın!

Amerikan Kültür Kolejleri tarafından hafta sonu gerçekleşecek olan Bahar Şenliği oldukça görkemli geçecek. Amerikan Kültür Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Görgen, öğrencilerimize verdiğimiz kaliteli eğitim ile birlikte yaptığımız bu tür etkinlikler de çök önemlidir” dedi. Görgen, tüm İskenderun halkına Pazar günü gerçekleştirilecek olan etkinliğe davet etti.
Amerikan Kültür Koleji’ndeki Bahar Şenliği’ni kaçırmayın!
Amerikan Kültür Koleji’nin her yıl geleneksel hale getirdiği Bahar Şenliği’nde birçok gösteriler ve oyun alanları katılımcılara sıra dışı bir gün geçirecek. Kaliteli eğitimin yanı sıra sosyal aktivitelere de önem veren Amerikan Kültür Koleji’nde bu Pazar gerçekleştirilecek Bahar Şenliği ile İskenderun halkı bahara merhaba diyecek. Öğrenciler kadar velilerini ve İskenderun halkını da düşünen Amerikan Kültür Koleji, yaptığı bu tür aktivitelerle vatandaşların takdirini topladı.
Amerikan Kültür Koleji sahibi Alparslan Görgen ve onun idaresindeki eğitimciler, farklı etkinliklere imza atarak kendilerine güvenen kişilere de layık olmaya çalışıyorlar.
Amerikan Kültür Koleji sahibi Alparslan Görgen, bu Pazar günü saat 10:00’da başlayıp akşam 19:00’da sona erecek olan Bahar Şenliği hakkında bilgiler verdi. Eğitimin olduğu kadar sosyal aktivitelerinde önemli olduğuna vurgu yapan Görgen, “Biz eğitimle bütünleştik. Amacımız öğrencilerimize iyi bir eğitim vermektir. Bunun yanında sosyal sorumluluklarımızın da bilincindeyiz. Bu bakımdan her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Bahar Şenliğimiz ile gerek öğrencilerimize ve gerekse bizim bu etkinliğimize katılacak olan İskenderun halkına güzel ve unutulmayacak bir gün geçirmek istiyoruz. Dileyen herkes bu etkinliğimize katılabilir. Artık eğitimin yanı sıra bu tür aktivitelerde çocuklarımızın zihninde önemli bir yer ediniyor. Başarılı olmaları için anahtar rol oynuyor. İzmir’den getirilecek olan dev oyun alanları ile katılımcılar bahar aylarının vereceği coşkuya merhaba diyecek. Tüm İskenderun halkını bu etkinliğimize bekliyoruz” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.