100 bin TL çaldılar

Polis bile şaşırdı

İskenderun’da önceki gece saatlerinde Çay Mahallesi’nde bir evdeki çelik kasadan altın, para ve döviz çalan iki kişi İskenderun Asayiş Şube ekipleri tarafından sabaha karşı suçüstü yakalandılar.
100 bin TL çaldılar
Hırsızlarla mücadelede tedbiri elden bırakmayan İskenderun polisi gelen her türlü ihbarı anında değerlendiriyor. Önceki gün Çay Mahallesi’nde bir eve giren ve evin içerisine bulunan kasayı levye ve tornavida ile açan Murat T, ile Kemal A, gece yarısı polislerin baskınıyla göz altına alındılar. Yakalanan sabıkalı hırsızların üzerinde ise dudak uçuklatan paralar ortaya çıktı. Yapılan üst aramalarında çıkan para ve altınlara polis bile şaşırttı. Yakalanın şahısların üzerinde yapılan aramalarda 70 bin TL, 30 bin lira değerinde döviz ile ziynet eşyaları iki çıktı. Bu kişilerin üzerinde ayrıca levye ve tornavida da bulundu. Gözaltına alınarak asayiş büroya getirilen şüpheliler ifadeleri alındı. Daha sonra İskenderun Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilen şüphelerin sorgularının sürdüğü öğrenildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.