Şampiyonluk size yakıştı!

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü bunu hep yapıyor..

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Hatay Yüzme İl Temsilciliği tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzunda Yüzme Şenliği adı altında müsabaka düzenlendi. 23 Nisan Çocuk Bayramı Yüzme Yarışlarına Hatay genelinden 8 takım 2002-2003, 2001-2000, 1999-1998, 1997 ve aşağı kategorilerde yaklaşık 180 sporcu ile mücadele etti. Müsabakalar sonunda toplam takım puanına göre 1. İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü, 2. Antakya Belediyesi Spor Kulübü ve 3. Hatay Yüzme İhtisas kulübü oldu.
Şampiyonluk size yakıştı!
Bu müsabakada dereceye giren takımlara kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın tarafından verildi.
İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Başantrenörü Murat Kaptanoğlu yaptığı açıklamada, “Bu müsabakaya İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü olarak yaklaşık 40 yüzücü ile katıldık. Bu sezon Hatay genelinde düzenlenen üçüncü büyük organizasyonda da Hatay Şampiyonu olduk. Önceki yıllara oranla daha kalabalık ve her geçen gün güçlenen sporcu kadrosuna sahibiz. Bizlere Hatay 1.nciliği kazandıran tüm sporcularıma ve ailelerine kutluyorum. Ayrıca havuzun bu yarışmaya yetiştirilmesi için büyük çabalar harcayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Emrullah Taşkın’a, Spor Şube Müdürü Sayın Murat Yiğit’e, İlçe Spor Müdürü Turgay Erdoğan’a, Havuz Amiri Sayın Eyüp Çiçek’e ve personeline, Hatay Yüzme İl Temsilcilisi Sayın Murat Şaydak’a teşekkür ediyorum. Yetkililerin özverili çalışmaları ve ilgileri olmasaydı havuz müsabakaya yetiştirilemeyecekti” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.