ÖZEL ZİYARETE TEPKİ

Saadet Partisi Hatay İl Divan Toplantısı, Habib-i Neccar Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Sezai İncesu, Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan, ilçe başkanları ile parti yöneticileri katıldı.
ÖZEL ZİYARETE TEPKİ
Çalışkan toplantıda yaptığı konuşmasında üç bakanın İskenderun ziyaretini eleştirdi. Yapılan özelleştirmelere değinen Çalışkan, Limak tarafından 36 yıl süreli işletme hakkı devralınan İskenderun Limanı devir telsim için Üç bakanımız İskenderun’a gelmiştir. İlk başta herhalde milyar dolarlık bir yatırımın temel atma töreni ya da açılış için geldiğini zannetmiştik. Meğerse sadece özelleşen İskenderun Limanı’nın devir teslimine gelmişler. Bunu da halkımızın takdirine bırakıyorum” dedi. GİK üyesi Sezai İncesu da tarihin Erbakan Hoca’yı haklı bulduğuna dikkat çekerek “28 Şubat’la hesaplaşmanın tekrar denk bütçe, havuz sistemini ve D-8’i harekete geçirmekle sağlanabilir” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.