Eğitime destek için bir kermes daha!

Öğrenciler yararına bir kermes daha açıldı. Denizciler Beldesi’nde Akarca Erkek Yurdu’nun organize ettiği Akarca kursu kermesi, Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve Denizciler Belediye Başkan Vekili Adem Sarıbey tarafından düzenlenen törenle açıldı. Kermesin hayırlara vesile olmasını dileyen MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, “Düzenlenen kermesle birlikte elde edilen tüm gelirler öğrencilerin islamı daha iyi öğrenmeleri ve okullarda daha iyi eğitim alabilmeleri harcanacak. Bu ulvi amaç için hazırlanan bu kermesi düzenleyen herkesten Allah razı olsun” dedi.
Eğitime destek için bir kermes daha!
MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül’ün ardından konuşma yapan Denizciler Belediye Başkan Vekili Adem Sarı ise, kermesi açan ve kermese destek veren herkese teşekkürlerini sundu.
Konuşmaların ardından İlahiler söylendi, çocuklar ezberledikleri duaları okuyarak kermesin açılışına katılan herkesi kendilerine hayran bıraktılar. Kermesin açılışından sonra bayanlar tarafından hazırlanan yemekler kermese katılan vatandaşlara ikram edildi. Kermese Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Denizciler Belediye Başkan Vekili Adem Sarıbey ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.