Bölükbaşı İskenderun spor’a talip

İskenderun spor 1967 Spor Kulübü’nün satılacağı haberleriyle ilgili tepkiler gün geçtikçe kamuoyunun gündeminde konuşulmaya devem ediliyor.
Bölükbaşı İskenderun spor’a talip
Daha önce uzun yıllar turuncu mavili forma altında ter döken Ayhan Bölükbaşı kulübe talip olduğunu açıkladı. İskenderun spor’un da başkanlığını yapan ve formasını giyen Ayhan Bölükbaşı son günlerde İskenderun kamuoyunu uzun süredir meşgul eden İskenderun spor’un satılması haberlerini yakından takip ettiğini ifade ederek, bu takımın formasını giymiş, yöneticilik yapmış her şeyini bu kulübe tereddüt etmeden veren bir insan olarak İskenderun spor ile ilgili yaratılan bu olumsuz havadan rahatsız olduğunu dile getirdi. Bölükbaşı açıklamalarının devamında, “Biz ekibimiz ve yönetimimiz ile beraber mevcut olan İskenderun spor’a talibiz. Bununla birlikte yönetici arkadaşlarla birlikte oturup onun şartlarını konuşacak ortak bir noktada buluşur isek de bu kulübü almaya talibiz. Bizler ve mevcut yönetimde gerekli fedakârlığı yaptığı takdirde İskenderun spor’u alacak ve onunla ilgili en güzel şeyleri yapmak için el birliği ile çalışacağız. Nasıl ki; daha önceden gidişimiz bizim suskun olduysa dönüşümüzde yapacağımız transferler ve icraatlarla bir o kadar muhteşem olacak. Yaşadığımız tecrübeler ve hatalardan dersler çıkararak İskenderun spor için gümbür gümbür geliyoruz. Takıma talip olduğumuz takdirde hiçbir sıkıntımız olmayacak. Biz bilgi ve tecrübelerimizle ekonomik gücümüzle çok ama çok güzel başarılara getirmek için çaba harcayacağız” diye konuştu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.