Osmaniye üretiyor, gelir sağlıyor

Vali Celalettin Cerrah, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Prof. Dr. Raşit Küçük’ü makamında kabul etti. Vali Cerrah tarafından Valilik girişinde karşılanan Prof. Dr. Raşit Küçük, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Prof. Dr. Raşit Küçük’e ziyaretinde İl Müftüsü Ramazan Çortul eşlik etti. Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Prof. Dr. Raşit Küçük, bazı temel atma töreni ve açılışlarda bulunmak için Osmaniye’ye geldiğini ifade ederek, “Osmaniye’ye her geldiğimde yeni merhaleler kaydettiğini görüyor ve bundan sonsuz memnuniyet duyuyorum. Ülkenin her yerinde yöneticiler böyle davransa Türkiye’nin tamamı üreten ve ürettiğinden gelir sağlayan bir yöre haline gelir. Osmaniye’de bunu görmek beni son derece memnun ediyor” dedi.
Osmaniye üretiyor, gelir sağlıyor
Vali Celalettin Cerrah’ın göreve başladığı günden beri Osmaniye yer fıstığı konusunda yaptığı çalışmaları takip ettiğini de belirten Prof. Dr. Küçük, “Sayın Valimizin Osmaniye yer fıstığı konusunda yaptığı çalışmaların yanı sıra zeytin konusunda yaptığı çalışmalar sayesinde Osmaniye’nin önemli bir üretim merkezi olacağına inanıyorum. Ayrıca Sayın Valimizin hayırseverlere yaptırdığı okullar ve diğer sosyal hizmetler de gurur ve onur verici. Ülkenin sorumlu yöneticilerinden biri olarak kendisine minnettarlığımı da bu vesile ile arz etmek istiyorum” diye konuştu.
Vali Celalettin Cerrah ise Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Prof. Dr. Raşit Küçük’ü Osmaniye’de ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu kaydederek, “Prof. Dr. Raşit Küçük çok değerli bir hocamız. Kendisini, ilimizde konuk etmekten mutluluk duyuyor ve Osmaniye’ye ‘hoş geldiniz’ diyorum” diye konuştu. Prof. Dr. Küçük’ün Osmaniye’de temel atma töreni ve açılışlara katılacağını ayrıca din görevlileri ile toplantı yapacağını da ifade eden Vali Cerrah, “Sayın Hocamız Prof. Dr. Raşit Küçük’e Osmaniye’yi ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaret sırasında Prof. Dr. Raşit Küçük’e Osmaniye yer fıstığı ürünleri ve zeytinyağından ikram edildi. Ürünleri çok beğendiğini söyleyen Prof. Dr. Küçük, “Osmaniye yer fıstığı ürünleri gerçekten harikalar. Yeni çeşitlerden Kahveli ve bitter çikolatalı ürünleri de tatma fırsatı buldum. Sayın Valimize yaptığı çalışmalar konusunda muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.