İSKENDERUN’DA BACHATA DANSI BÜYÜLEDİ

İskenderun Dion Dans ve Sanat Kulübü’nün katkılarıyla David People”de düzenlediği Latin gecesin de Bachata ve Salsa Türkiye Şampiyonları Fatih Haktan Coşkun ve partneri Gizem Kılıç mükemmel gösteri sergilediler.
İSKENDERUN’DA BACHATA DANSI BÜYÜLEDİ

Genç grupların ilgisi ile karşılaşan Salsa ve Bachata dansları mekânların değişilmez geceleri arasında yerini alan Bachata ve Salsa Türkiye Şampiyonları aynı zaman da FHC Sahne Sanatları Akademisi’nin Sahibi ve Dans Eğitmeni Fatih Haktan Coşkun ve partneri Gizem Kılıç Salsa ve Bachata dans aşkı yaz döneminde de gençlerin ortak faydası oldu.
Dion Dans ve Sanat Kulübü fark yarattı!

İSKENDERUN’DA BACHATA DANSI BÜYÜLEDİ
İskenderun’da Dion Dans ve Sanat Kulübü’nün her hafta farklı sürprizlerle gerçekleştirdiği dans gecelerinde çok kısa bir zaman içerisinde yayılan ve giderek büyüyen Salsa ve Bachata dans gösterileri insanların büyük ilgisini çekiyor. İskenderun ve çevresinde yaşayan birçok dans severin ilgi gösterdiği Latin gecesine dans severler akın etti. Dion Dans ve Sanat Kulübü’nün ortaklarından Dilek Dinler ve Onur Gandur dansın kısa sürede büyük ilgi görmesinden dolayı teşekkür ederek düzenlenen Latin gecelerimizde farklı bir ortam ve sanatın ön planda olduğunu belirtip halkımızı eğitime ve dans gecelerine davet ettiler.

Önceki İçerikTufan kuruluş yıldönümümüzün mutluluğuna ortak oldu
Sonraki İçerikPiyano sanatçısı Fazıl Say İskenderun’da konser verdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.