Milli gelire büyük katkıları var

MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, “Ülkemizin çok hassas ve sıkıntılı bir döneminde ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyoruz” dedi ve ekledi:
“Emeğinden başka bir gücü olmayan, rızkını alın terinden çıkaran milyonlarca çalışanımızın yalnızca bugünle hatırlanması ve gündeme gelmesi elbette doğru olmayacaktır” dedi.
Gül’ün açıklaması şöyle:
Milli gelire büyük katkıları var
“Helal kazancını elde etmenin arayışında olan ve emeğinden başka herhangi bir gücü olmayan kardeşlerimizin, millet ve devlet hayatında yeri doldurulamaz önem ve kıymeti bulunmaktadır. Emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve milletçe elde ettiğimiz toplam milli gelire büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettikleri anlamlı bir günde, işçi kardeşlerimin, hak ettikleri sosyal ve ekonomik seviyeye bir an önce kavuşmalarını diliyor, hepsinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyor, aileleriyle birlikte huzur, mutluluk ve esenlik içinde bir ömür geçirmelerini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.