Güvenlik-İş emin ellerde!

Tüm Özel Güvenlik ve Hizmet İşçileri Sendikası’nın 1. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Merkezi Antalya’da bulunan sendikanın genel başkanlığına Bolat Ankaralı getirildi.
Güvenlik-İş emin ellerde!
Haklarını aramak için bir araya gelerek, sendikalaşan özel güvenlikçiler, bu yoldaki ilk adımlarını attı. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin konferans salonunda yapılan Tüm Özel Güvenlik ve Hizmet İşçileri Sendikası’nın 1. Olağan Genel Kurul toplantısına sendikaların temsilcileri ve üyeleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan sendikanın genel başkanı Bolat Ankaralı, yaklaşık 220 bin çalışanı olan sektörün genel sorunlarına değindi. Hatay İl Temsilciliği’ni, Adana ve Osmaniye’nin de sorumluluğunu üstlenen Faruk Keleş, Türkiye’deki tüm özel güvenliklerin örgütlenmesi gerektiğini söyledi. Kısa adı Güvenlik-İş olan sendikanın yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Genel Başkan Bolat Ankaralı, Genel Sekreter Mustafa Serttaş, Mali Sekreter Renan Gül, Teşkilat Sekreteri Erdal Ervan ve Eğitim Sekreteri Ömer Kalay.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.