Otel İnşaatı’nda tabla çöktü, 5 işçi yaralı..

Allah korudu!

Hatay’ın İskenderun İlçesinde bir otel inşaatında birinci katının betonunun dökülmesi sırasında tabla çöktü. Beş işçi harç ve keresteler altında kaldı.
İskenderun’a bağlı Nardüzü Beldesi’nde temeli atılan 5 yıldızlı otelin inşaatının birinci kat tabla betonu dökülürken göçük meydana geldi. İnşaatın tabla betonunun harcını dökenler ile altta çalışan işçiler harç ve iskele keresteleri altında kaldı.
Otel İnşaatı’nda tabla çöktü, 5 işçi yaralı..
İnşaatta çalışan diğer işçiler göçük altında kalan Mustafa İşlek (46), Hasan Dağdeviren (41), Orhan Acarcek(26), Gürsel Sağda (36) ve Nihat Kabul (32) yaralı olarak çıkardı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi göçük altından çıkartılan beş işçiyi iki Ambulansla İskenderun devlet Hastanesine sevk etti.
Polis, otel inşaatında meydana gelen tabla göçüğüyle ilgili tahkikat başlattığı öğrenildi. Ambulansla getirilen ve durumunun ciddi olduğu gözlenen iki işçi sedye ile ilk müdahaleleri yapılmak üzere Acil servise alındı. Durumunun iyi olduğu görülen diğer üç işçi ise Ambulanstan yürüyerek inip, tekerlekli sandalye ile acil servise götürüldü. Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, olayı duyar duymaz, inşaat alanına geldi, gelişmelerden bilgi aldı. Başkan Yolcu ayrıca, ‘yaralılara geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.