Orgeneral Kalyoncu, yaralı askerleri ziyaret etti

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu İskenderun’a bağlı Karayılan Beldesi Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı’na düzenlenen, terör saldırısında yaralanan iki askeri hastanede ziyaret etti.
Bölgede bir dizi denetim ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun’a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, önce Ordu evine gitti. Beraberindeki komutanlarla birlikte İskenderun Devlet Hastanesi’ne de giden Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Kalyoncu, terör saldırısında yaralanan ve tedavileri süren iki askeri de ziyaret ederek durumları ile ilgili bilgiler aldı.
Orgeneral Kalyoncu, yaralı askerleri ziyaret etti
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, teröristlerin açtığı ilk ateşinde, sol kolundan yaralanan jandarma komando er Sefer Taçyıldız ile karnından yaralanan jandarma komando er Raşit Kalaycı’ya acil şifalar dileğini iletti. Hastaneden ayrılan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Kanyoncu, dün geceyi İskenderun Ordu Evinde geçirdi.
Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla İskenderun’a bağlı Karayılan Beldesi Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı’na ateş açılması ve roket atılması sonucu çarşı izninden dönüş yapan iki asker yaralanmıştı. Terör saldırısına Komando bölüğünden anında karşılık verilmesi üzerine saldırgan teröristler ormanlık alandan faydalanarak kaçmıştı.

KAYMAKAM ÖZYİĞİT’E ZİYARETİ
Bölgedeki birlikleri denetlemek üzere Hatay’a gelen Orgeneral Kalyoncu, Dörtyol Kaymakamı Özyiğit’i ziyaret etti
Bölgedeki birlikleri denetlemek üzere Hatay’a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit’i ziyaret etti. Hükümet Konağı girişinde Kaymakam Özyiğit ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Kalyoncu, daha sonra Özyiğit’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Kaymakam Özyiğit, Orgeneral Kalyoncu’yu ilçede ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, ”Yoğun programı içerisinde bizleri de ziyaret etmesinden memnuniyet duyduk. Paşamıza ziyaretinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi. Kalyoncu, ziyareti anısına Özyiğit’e şilt hediye etti. Ziyarette Dörtyol Garnizon Komutanı Jandarma Yarbay Mesut Cihaner de hazır bulundu. Orgeneral Kalyoncu’nun, bölgedeki komutanlığına bağlı birliklerde denetimde bulunacağı öğrenildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.