Dört bakan, AK Parti Siyaset Akademisi’nin açılışına da katılacak

Türkiye’nin en önemli limanlarından biri olan İskenderun Limanı 28 Nisan 2012 Cumartesi günü yapılacak olan törenle resmi olarak Limak Firması’na devredilecek. Törene Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin katılacak.
Dört bakan, AK Parti Siyaset  Akademisi’nin açılışına da katılacak
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in Hatay’da bulunacakları programa göre, Cumartesi günü sabah saatlerinde limanda katılacakları toplantının ardından saat 13.00’te basın açıklaması yapacaklar. AK Parti İlçe Başkanı Uğur Feriz yaptığı açıklamada, “Bakanlarımız saat 15.00’te İskenderun AK Parti İlçe Teşkilatı’nda ikincisi düzenlenecek olan Siyaset Akademisi’nin açılışına katılacaklardır. Bu vesileyle akademiye başlayan katılımcılara AK Parti’nin 3 kez nasıl iktidara geldiğini ve “siyasetin merkezi olan insan, siyaset kelimesi ile girdiği her irtibatta bilgi ve bilinç seviyesince olumluluklar üretebilir” anlayışını canlı tanıklıklarıyla anlatacaklardır.
Siyaset akademisinin açılışından sonra ilçemizden ayrılacak olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, saat 17.00’de AK Parti Hatay İl Başkanlığı’nı ziyaret edeceklerdir. Saat 18.00’de program dâhilinde olan Hatay Valiliği’ne ziyaretin ardından katılacakları akşam yemeğinden sonra ilimizden ayrılacaklardır” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.