Eğitimle bütünleştim

Eğitimci-İş adamı Nuri Üysen Atalar Koleji idarecileriyle birlikte meslektaşı olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’na konuk oldu
Eğitimle bütünleştim
“Eğitimle bütünleştim”

Eğitimci-Hayırsever iş adamı Nuri Üysen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’nu makamında ziyaret etti. Üysen, eğitimle bütünleştiğini, hiçbir zaman kopamayacağını ifade etti. İskenderun’un tanınan sevilen, hem eğitimci hem de iş adamlarından Nuri Üysen, beraberine Atalar Koleji Müdürü ve idarecileri ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’na konuk oldular.
Konuklarını sıcak bir ilgiyle karşılayan Müdür Keleşoğlu, aynı zamanda meslektaşı olan Nuri Üysen’in bu nazik ziyaretinden dolayı son derece memnunluk duyduğunu ifade etti. Üysen’in bölgemizde gerek eğitimde, gerekse sosyal alanlarda çok büyük katkısının olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, eğitimle yoğrulan bir insanın hayatını yine eğitime adayacağını kaydetti. Üysen’in bunun en iyi kanıtı olduğunu dile getiren Müdür Keleşoğlu, gerek İskenderun, gerekse başka bölgelerde eğitim için elini her taşın altına koyan meslektaşı Nuri Üysen’e teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.
Hayatı boyunca eğitimle yatıp eğitimle kalktığını kaydeden iş adamı Nuri Üysen ise, bir ülkenin kalkınmasının tek yolunun eğitimden geçtiğini savundu. Zaman zaman ziyaret ve toplantılar için gittiği yerlerde kendisinin dahi tanımadığı öğrencilerinin yanına gelip ‘Hocam’ deyip elini öptüklerini ve o an oldukça duygulandığını kaydeden Üysen, bunun kendisine hayatta en büyük armağan olduğunu dile getirdi. İş adamı Nuri Üysen, bir bütün olduğu eğitime her zaman yatırımlarının ve katkılarının artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.