Başkan Altan’dan fen lisesi ve üniversite sözü!

Hatay Birlik Vakfı ziyaretinde, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, beldeye Fen Lisesi ve Üniversite sözü verdi.
Hatay Birlik Vakfı Başkanı Mehmet İhsan Aydeğer ve Yönetim Kurulu Ankara’da düzenlenecek Hatay Günleri fuarı için Belediye Başkanı Bekir Altan’a teşekkür belgesi verdiler. Vakıf Başkanı Aydeğer, yaptığı açıklamada “Hatay’ımızın tanıtımında büyük fedakarlıklar yapan Başkanımız Bekir Altan’ı ziyaret etmenin onurunu yaşıyoruz. Kendisinin yaptığı hizmetleri takip ediyor takdir ediyoruz. Vakıf olarak Hatay’a bir üniversite kurmayı istiyoruz. Bunun için çalışmalar yapacağız. Başkanımdan da desteklerini bekliyorum” dedi.
Başkan Altan’dan fen lisesi ve üniversite sözü!
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ise, “Bizler eğitime her zaman destekte bulunmaktayız. 13 dönümlük arazimizi hayır sever bir iş adamımıza okul yapması için verdik. Eğitim için olan her düşüncesine sonsuz destekte bulunuruz. Yapmayı düşündüğünüz üniversitenin Payas’ta açacağınız her bölümünü biz yapıp üniversiteye bağışlarız. İlk aşamada düşündüğünüz Fen Lisesini Payas’a yapın, tüm masraflarını biz karşılayacağız. İstediğiniz şekilde Hatay’a yakışır bir liseyi en kısa zamanda yapıp, size teslim etme sözü veriyorum” diye konuştu. Vakıf Başkanı Aydeğer ise, Başkan Altan’ın vermiş olduğu sözler üzerine duygulanarak bir an önce çalışmalara başlayacağını, gerekli tüm alt yapıyı hazırlayıp en kısa zamanda bunu bir basın açıklaması ile tüm kamuoyuna duyuracağını beyan etti.

Önceki İçerikHasta çocuklara Nalcı’dan hediye
Sonraki İçerik112’nin sorunlarını görüştüler
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.