Yukarı Kepirce İlköğretim Okulu’nun ışığı hiç sönmeyecek

İskenderun’a bağlı Yukarı Kepirce İlköğretim Okulu’nda hafta sonu düzenlenen kermes tam bir panayır havasında gerçekleştirildi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen kermese AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu ile köylüler katıldı.
Yukarı Kepirce İlköğretim Okulu’nun ışığı hiç sönmeyecek
Tüm köylülerin katıldığı okul kermesi ve 23 Nisan etkinliği bir arada gerçekleştirildi. Minik öğrencilerin hazırladığı bir birinden güzel gösteriler izleyenler tarafından beğeni kazandı.
Köyde ilk kez böyle geniş katılımı bir etkinliğin olması basının da ilgi göstermesi etkinliği bir o kadar daha heyecanlandırdı. Milletvekili Karasayar ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri Vayısoğlu İlçe Başkanı Feriz ve yönetim kurulu üyeleri minik öğrencilerinin gösterilerini ilgiyle izlediler. Okul Müdürü Mustafa Özsoy, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri nedeni ile okulumuzda böyle bir etkinlik düzenlemiş bulunuyoruz. Bu nedenle bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Müdür Özsoy Yukarı Kepirce İlköğretim Okulu’na jeneratör bağışında bulunan İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na teşekkür etti. Vayısoğlu’na yapmış olduğu bağıştan dolayı plaketini AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar takdim etti. Milletvekili Karasayar, “Bu gibi katkılar çok önemli. Engin beye teşekkür ediyorum. Yardımlarının devamını diliyorum. Bizler bölgemize yaptığımız yatırımlara devam ediyoruz” diye konuştu. İskenderun Ticaret ve Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu ise, “Geleceğimizin en büyük dâhileri okullarımızdan çıkacaktır. Bizlerin onlara bu tür destekleri vermesi bana göre zorunludur. Çocuklarımıza eğitim anlamında ne verirsek ileride onu alırız. Gelecek gençlerin ellerindedir. Bizim yaptığımız yardımların büyüyerek devam etmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Yine okula projeksiyon cihazı alan Özcan Binbay’a da katkılarından dolayı plaket verildi. Plaketi Binbay’ın eşi Selin Binbay aldı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.