AK Parti kimsesiz çocuklarımızı unutmadı

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’ndeki kimsesiz ve yetim çocuklarımızın düzenlediği 23 Nisan şenliğine katıldılar. AK Parti heyeti çocuklara çeşitli hediyeler vererek onları bu önemli günlerinde onore ettiler.
AK Parti kimsesiz çocuklarımızı unutmadı
Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’ne çıkarma yapan AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerini, Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri Müdiresi Selin Çöl ve diğer idareciler kapıda karşıladı. Düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanı Uğur Feriz, parti olarak burada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Feriz, her sene böyle mutlu ve huzurlu bir şekilde 23 Nisan kutlama dileğinde bulundu. Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri Müdiresi Selin Çöl ise, çocukları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan AK Parti heyetine katılımlarından ötürü teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından çeşitli gösteriler yapıldı. Etkinliğin sonunda AK Parti İlçe Teşkilatı mensupları çocuklara hediyeler takdim ettiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.