Ulusal Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi

“Ulusal Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi” MKÜ’de başladı.
 
Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkan Çağrı BELİBAĞLI’nın organizasyonuyla düzenlenen Kariyer ve Girişimcilik Topluluğu tarafından hazırlanan “Ulusal Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi” üniversite öğrencilerinin kariyer hedeflerini belirlemelerine yardımcı olmayı hedefliyor. Medeniyetler beşiği olan Hatay’ın sevgi ve hoşgörü ortamında üniversiteliler, iş dünyası ve sanat dünyasının önde gelen isimleri buluşuyor.
Ulusal Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi
 
Kariyer ve Girişimcilik Topluluğu” olarak Mustafa Kemal Üniversitesi öğrencilerinin kariyer hedeflerini saptamalarında ve hedeflerine ulaşmalarında iki yılı aşkın süredir yanlarında olmayı başardı. Gerçekleştirdiği organizasyonlar, seminerler ve konferanslar ile sadece Mustafa Kemal Üniversitesi değil bölgesel anlamda bütün öğrencilerin dikkatlerini üzerine çekti.
 
 
TOBB Hatay Genç Girişimciler Kurul Başkanı Çağrı Belibağlı yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Kariyer ve Girişimcilik Topluluğu tarafından düzenlenen “Ulusal Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi”, ara sınıf öğrencilerinin kariyer hedeflerini belirlemelerine yardımcı olmayı; son sınıf öğrencilerinin ise yakın bir süre sonra karşılaşacakları yeterlilik koşulları hakkında bilgi sahibi olmalarını amaçlıyor.
 
Her sektörden en az bir katılımcı ile gerek sektör tanıtımlarını gerekse şirketlerin işleyiş süreçleri, yakaladıkları başarıların asıl sebepleri, kariyer olanakları ve basamakları, sınav-mülakat süreçleri ve öğrencilerin meraklarını giderecek sunumlar yapılacak.
 
“Ulusal Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi” Mustafa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yerleşkesi Atatürk Konferans Salonunda yer alacaktır. İlk gününde MKÜ Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Ali Koç ve Prof.Dr. Hüseyin Gözübenli , Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş , ATSO Başkanı Hikmet Çinçin açılış konuşmalarını yaptılar.

Açılış konuşmalarının akabinde Mehmet Ziya KALKAVAN (Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi veTOBB İstanbul Genç Girişimciler Dış ilişkiler komisyon Bşk.) Sezai Hazır – Sosyal Girişimci , İstanbul Melek Yatırımcılık Ltd.Şti sahibi Gülsüm Çıracı ve Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Danışmanı Berrak Kutsoy sunumlarını gerçekleştirdikten sonra öğrencilerin sorularını cevapladılar.

TOBB Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Çağrı Belibağlı, sunumları sonrasında Plaket verilen konuklardan M.Ziya Kalkavan’a plaketini takdim etti

Önceki İçerikHATAY ABİGEM’DEN İTSO ZİYARETİ
Sonraki İçerikBARIŞ ADASI BASINA TANITIM TOPLANTISI YAPILDI
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.