TÜRFAD’ın ödül töreninde ünlüler geçidi

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD)’ın İstanbul’da yapılan ödül töreni önlüler geçidine sahne oldu. TÜRFAD’ın geleneksel olarak ‘İnsanlar yaşarken de anılmalıdır’ adlı ödül töreni ve aynı zamanda derneğin 24. yılını kutlama töreni İstanbul’da geniş katılımla gerçekleşti. Akadlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine Türfad Hatay Şubesi de katıldı. Ödül töreninde açılış konuşması yapan Türfad Genel Başkanı Yılmaz Tokatlı, Türk futbolunun gelişen dünya ile aynı anda ilerlemesi gerektiğini, bu konuda herkesin ciddi bir şekilde çalışması içinde olması gerektiğine vurgu yaptı.
TÜRFAD’ın ödül töreninde ünlüler geçidi
Yapılan konuşmaların ardından düzenlenen ödül töreninde ise, Hatay’ı temsilen Türfad Hatay Şube Başkanı Ömer Baysal da bu gecede ödül aldı.
Türfad Hatay Şube Başkanı Ömer Baysal’ın ödülünü ise Akhisar Türfad Başkanı Yılmaz Atabarut verdi. Atabarut Baysal’ı başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak Akhisar’da yapılacak olan ödül törenine davet etti. Törene Türk futboluna hizmet etmiş birçok önlü katıldı. Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından Haluk Ulusoy, Milli Takımlar Sorumlusu Ayhan Bermek ile birlikte birçok teknik direktör ve futbolcuda bu ödül töreninde yer aldı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.