İskenderunspor 1967–Maltepespor: 2-0

SPOR Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup takımlarından İskenderun spor 1967, sahasında oynadığı Maltepe spor’u ilk yarıda attığı iki gol ile geçti.
İskenderun Beş Temmuz stadında oynanan ve az sayıda taraftarın izlediği karşılaşmada üç puan parolasıyla çıkan ev sahibi ekip ilk dakikalardan itibaren kazanma isteğini sahaya yansıttı. 12’inci dakikada Hakan Tümkaya’nın sağdan ceza sahası içerisine gönderdiği topu iyi takip eden Hakan Bahran kaleci ile karşı karşıya kaldı, şutunda top kaleci Alper’den döndü. Hakan Bahran ikinci kez topa vurdu meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0
31’inci dakikada Hakan Tümkaya orta sahadan gelişen atakta topla buluştu. Ceza sahası çizgisinin üzerine geldiği sırada kaleyi gören Hakan Tümkaya’nın sert şutunda top ikinci kez ağlarla buluştu. 2-0’lık skor aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

Maçın ikinci yarısında da her iki takım da gol yollarını geliştirdikleri atıklarla yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendiremeyince karşılaşma ilk yarıda ev sahibinin 2-0’lık skoruyla noktalandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.