Hoş geldiniz çocuklar

Belediye’yi ve Belediye Başkanı’nı tanımak istediler
Özel Dodi Çocukevi ve Kulübü’nün öğrenci ve öğretmenleri Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti

Özel Dodi Çocukevi ve Kulübü’nün öğrenci ve öğretmenleri, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti.
Özel Dodi Çocukevi ve Kulübü’nün kurucusu Günsel Yiğit, müdür Efsun Seküçoğlu ve öğretmenlerin de katıldığı ziyarette, minikler 23 Nisan ve 10.Yıl Marşı’nı birlikte söylediler.
Ziyarette konuşan Özel Dodi Çocukevi ve Kulübü Müdürü Efsun Seküçoğlu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sizleri ziyaret etmek istedik. Çocuklarımız Belediye Başkanı’nımızı ve Belediye’yi tanımaları, Belediye Başkanı’nın yaptığı çalışmaları öğrensinler istedik” dedi.
Özel Dodi Çocukevi ve Kulübü Kurucusu Günsel Yiğit de yaptığı konuşmasında, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz. Bir haftadır çocuklara Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatıyoruz. Atatürk nasıl çocuktu, o da çocuktu duyguları vardı, bu günlere geldi. Gelecek için çocuklarımızın sizleri görüp motive olmasını istedik” diye konuştu.
Konuklarını Belediye Brifing Salonu’nda ağırlayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çocuklarla tanıştı.
Yüzlerinde boya ile Türk Bayrağı işlenmiş ve yakasında Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı bulunan minikler miniklere, “Hoş geldiniz çocuklar” diye seslenen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bilmece sordu ve sohbet etti.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in, “Belediye Başkanı kim?” sorusunu, “sizsiniz” şeklinde cevaplandıran minikler, 23 Nisan ve 10.Yıl Marşı’nı hep birlikte söylediler.
Miniklere Belediye’nin çalışmalarından kısaca bahseden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Belediyemiz çöpleri süpürür, yol yapar, yeni yollar açar. Çeşitli çalışmalar yapar. Bunların hepsini belediye çalışanları yapar” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.