Hatasız üretim yaptı, ödülü kaptı!

Hatasız üretim yaptı, ödülü kaptı!Sadece ülkemizin filtre ihtiyacını karşılamakla kalmayıp, dünyada 32 ayrı ülkeye de ürünlerini ihraç eden Asaş Filtre Sanayi, geleneksel hale getirdiği en iyi tedarikçi ödülünü, hatasız üretiminden dolayı bölgemizin plastik ve conta sanayi firmalarından olan Yetişen Grup’a verdi. Asaş Filtre Sanayi, filtre üretiminde kullanmak üzere malzeme aldığı 310 firma arasından hatasız üretim yapan firmayı belirlemek ve o firmayı onore etmek adına her yıl düzenledikleri en iyi tedarikçi ödül töreni geçtiğimiz hafta sonu fabrika tesislerinde yapıldı. En iyi tedarikçi ödülüne layık görülen Antakya eski Belediye Başkanı İris Şentürk’ün de yönetim kurulu üyeliği yaptığı Yetişen Grup firmasına verildi. Törende Asaş Filtre Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen, Yetişen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Yetişen ve Yönetim Kurulu Üyesi İris Şentürk de hazır bulundu. Törende konuşan Asaş Filtre Genel Müdürü İsam Eren, “Stratejik işbirliği içerisinde bulunduğumuz, kaliteli üretimi ile teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak, tesislerini modernize eden Yetişen Grup’a bu yatırımlarından ve özverili çalışmalarından dolayı bu ödüle layık görüldü” dedi ve bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür de etti.
Almış oldukları bu ödülden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Yetişen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yetişen, “Tohumla başladığımız işimizi, çınar yaptık! Çıtayı her geçen yıl daha da yükseltmekteyiz. Asaş Fitler ve Yetişen Grup olarak, babalarımızın verdiği misyon ve vizyona layık olmaya çalışıyoruz. Yetişen Grup olarak burada aldığımız bu ödül ile bunu başardığımıza inanıyorum” dedi. Bu ödülü gerçekten hak eden çalışanlarının olduğunun da altını çizen Yetişen, o nedenle bu ödülü almak için çalışanları ile birlikte geldiğini kaydetti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.