Eski Bit Pazarı yerinde yapılacak

Meydan düzenlemesi ve kafeterya yapım ihalesi yapıldı
Eski Bit Pazarı yerinde yapılacak
İskenderun Belediyesi, meydan düzenlemesi ve kafeterya yapılması yapım işinin ihalesini yaptı.
Belediye Brifing Salonu’nda yapılan ihaleyi Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek de izledi.
Yaptığı konuşmasında, ihalenin hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İhalelerimiz devam ediyor. Bütün ihalelerimiz gibi bu ihalemizi de şeffaf yapıyoruz. İhalemizin tatlı bir rekabet içerisinde geçmesini diliyorum. Katıldığınız için teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.
Geçici otopark olarak kullanılan ve İskenderun Belediyesi’ne ait 1938 nolu parseldeki eski Bit Pazarı yerinde yapılacak olan meydan düzenlemesi ve kafeterya yapılması yapım ihalesine 7 firma teklif verdi. İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, meydan düzenlemesi ve kafeterya yaptırılması işinde, şantiye şefi pozisyonunda en az üç yıl deneyimli inşaat mühendisi veya mimar, saha mühendisi pozisyonunda en az üç yıl deneyimli harita mühendisi ve üç yıl deneyimli peyzaj mimarı çalıştırılması öngörülüyor. İhalede, teklif zarfları katılımcılar huzurunda sırayla açıldı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.