CHP İskenderun İlçe Başkanı Adayı Beyhan Karan

“Kadrolarımız, partimizi ve ülkemizi
ileriye götürecek bilgi ve birikime sahiptir”

CHP İskenderun İlçe Başkanı Adayı Beyhan Karan
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Kongresi’ne az bir zaman kaldı. Siyasetin her kademesinde yer alan CHP İlçe Başkanı Adayı Beyhan Karan, “parti içi demokrasiyi ve partimizin daha iyi yerlere gelmesini sağlamak için, ilçe yönetimine talibim” dedi. Açıklamasında, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini hatırlatan Karan, “AKP, demokrasinin adını kullanıp her alana siyaseti sokmuş, toplumda bölünmüşlük yaratmaya başlamıştır. Ülkemiz sosyo ekonomik anlamda dar boğazdan geçmekte olup büyüme rakamlarını esnaf, işçi ve üreten kesimde görmemekteyiz” diye konuştu.
“Her kesimden vatandaş, kredi batağına sürüklenmiştir” diyen CHP İlçe Başkanı Adayı Beyhan Karan, “Bunun yanı sıra komşularımız ve dış alanda sıfır sorun diyerek iktidara gelenler ,tüm komşu ülkelerle sorunlu hale gelmiş bulunmaktadır. Toplum AKP’li ve olmayanlar, şeklinde bir tercihe zorlanmıştır. Bunların gerisindeki niyet, Cumhuriyet’in kurum ve kuruluşlarına saldırarak yerine korku toplumu yaratmak ve kendi rejimlerini oluşturmaktır. Son çıkarılan eğitim yasasıyla gerçek niyetlerini ortaya koymuşlardır. Şartlar böyleyken, Cumhuriyet Halk Partisi’nin örgütlenmeleri çok önemlidir. Talip olduğum lçe başkanlığı da bunun temel taşıdır. İlçe başkanlığı partinin çalışma ekibini oluşturacak,organizasyon yapacak, güçlü bir ekip ve tecrübe isteyen, parti dernek meslek kuruluşlarında, görev almış olmak ve çalışma konusunda istek ve heyecan ve dinamik olmayı gerektirir. Ayrıca her türlü gruplaşmalardan uzak birleştirici toparlayıcı misyonu taşıması şarttır. Kimseye şucu, bucu demeksizin bizden olan ve olmayan ayrımı yapmadan, her delege ve üyeye görev almış kişilere aynı mesafede yaklaşmak çok önemlidir. Bu durumun altını çizmek gereklidir. Bu vesile ile Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak için vargücümüzle çalışmamız gerekmektedir. Kadrolarımız, partimizi ve ülkemizi ileriye götürecek bilgi ve birikime sahiptir” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.