Modifiye Fuarı Geliyorrrrr

Modifiye Fuarı GeliyorrrrrTürkiye’de 7’den 70’e herkesin ilgiyle takip ettiği araçların modifikasyonu gün geçtikçe yayılmakta ve takipçileri hızla çoğalmakta.

İskenderun’da 3 kafadarın adımıyla büyük bir kitleye hitap eden ve herkesin severek takip ettiği internet adresi ilçemizin motor sporlarındaki temsilcisi haline gelen Garaj31.com ekibi 15 Nisan Pazar günü PrimeMall AVM’nin yan tarafındaki özel mülkte Oto Modifiye Fuarı düzenliyor.Saat 10 ile 18 arasında olacak ve 1 gün sürecek fuarda;
Türkiye VosVos Ekibi , Türkiye Mercedes Kulübü , Dejavu Tuning , Garaj 27 , US Tuning , Tuning 46, Garaj 33 , Garaj 80 , MersinDrag , Çukurova Tuning , Afm Tuning , Asi Tuning , Aral Otomotiv,Gp Tuning,Antep BMW Club,Adana Honda Team,Mersin Honda Team , Proshop Garage Ankara ekipleri yerlerini alacaklar.Ayrıca Araç Güzellik Yarışması , Mankenler , Dansçı ve Rap müzisyenlerinin olacağı eğlencenin ve dostlugun doruga ulaşacağı bu fuara Tv8’de her cumartesi yayınlanan 8.Etap programı , Kayseri E Tv’de yayınlanan Bizim Garaj programı, TR Tuning ve Tuning Türkiye dergileri çekimleriyle renk katacaklar . Akdeniz’in İncisi OLarak anıLan İskenderun’umuzda Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan katılımcıları ağırlamanın ve İskenderun’u temsil etmenin sevincini ve gururunu yaşayan Garaj31 Ekibi bu mutluluklarına herkesi davet ediyor .

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.