Beş yıldızlı otelin temeline ilk harç döküldü

Beş yıldızlı otelin temeline ilk harç döküldüİskenderun da beş yıldızlı otel çalışmaları tartışıla dururken, Nardüzü Beldesi’nde Anemon Otel çalışmalarına başlayarak beş yıldızlı otel için temele ilk harcı dökmeye başladı. İskenderun’da yıllardan beri beş yıldızlı otelin yapılıp yapılmaması büyük tartışmalar yaratırken, Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’nun yatırımcının önünü açması sonucunda Anemon Oteller Zinciri ilk temel harcını dün sessiz sedasız gerçekleştirdi.
Nardüzü Beldesi’nin üzerinde Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ)’nün yamacında bulunan beş yıldızlı Anemon Otel’in temel harcının dökülme işlemleri gerçekleştirildi.
Bölgeye yapılan tüm yatırımların önünü açmak için çabaladıklarını belirten Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, “Beldemize yapılan bu otel bizlere ve İskenderun’a hizmet edecektir. İnşallah kentimize bu tür yatırımların fazlası gelir ve İskenderun’da sayıları fazla olan beş yıldızlı oteller olur” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.