Vali Lekesiz, HASİAD Başkanı Gül’ü Kabul Etti

Vali Lekesiz, HASİAD Başkanı Gül’ü Kabul EttiVali Mehmet Celalettin Lekesiz, Hatay Sanayici ve İş adamları Derneği (HASİAD) Başkanı Gülay Gül ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Vali Lekesiz, kabulde yaptığı konuşmada, HASİAD’ın kentteki sivil toplum örgütleri içinde en çok iş yapan, kafa yoran, il ekonomisine yön vermek ve katkıda bulunmak için çalışan, düşünce üreten güçlü, canlı, dinamik iş dünyası örgütlerinden biri olduğunu belirterek, Hatay’ın da dar bir alanda nüfus yoğunluğu ve çeşitli özellikleri ile önemli bir il olduğunu söyledi.
Denizi, sınır kapıları, tarımı, turizm potansiyeli, sanayisi ve ticareti ile Hatay’ın Türkiye’de başka yerde olmayan avantaja sahip olduğunu vurgulayan Lekesiz, “Günümüzün Fatih’lerinin iş dünyası olduğunu düşünüyorum. Ticaret kültürü ve bilgi sınır tanımıyor. Dünya her tarafında koşturuyor” dedi.
Lekesiz, Hatay Valiliği olarak iş adamlarının önünü açmak ve karşılaştıkları sorunların çözmek için mevzuatları zorlayarak ellerinden gelen desteği de sağlayacaklarını kaydetti.
HASİAD Başkanı Gül de kentin ekonomisine yön veren, söz sahibi olmaya çalışan HASİAD’ın çok büyük bir sorumluluğun bilinci içinde olduğunu ve bu konuda çalışmalara dört Elle devam ettiklerini ifade etti. Gül, ilin geleceğine yönelik her anlamda temel olma çabası içerisinde olduklarına değinerek, ekonomik anlamda yaşanan olumsuz gelişmelerin altından çıkış yollarını aradıklarının altını çizdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.