Zorlu görevin üstesinden geleceğinize inanıyoruz

Zorlu görevin üstesinden geleceğinize inanıyoruzİskenderun’da faaliyet gösteren Altınözülüler Derneği yönetimi AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’na ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti gerçekleştirdiler.

Başkan Yıldız:

“Zorlu görevin üstesinden geleceğinize inanıyoruz”

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’na ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretleri sürüyor. AK Parti’nin dünkü konukları Altınözülüler Derneği yönetimi oldu. Dernek Başkanı Yasin Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek görevlerinde başarılar dilediler.
Ziyarette ilk olarak söz alan Altınözülüler Derneği Başkanı Yasin Yıldız, insana hizmet odaklı siyasetin asıl siyaset olduğunu belirtti. Siyasi partilerde görev almanın zorluğundan da bahseden Başkan Yıldız, AK Parti İskenderun İlçe Teşkilat başkanlığı görevine getirilen Uğur Feriz ve ekibinin tüm zorlukların üstesinden gelebilecek kapasitede olduğunu dile getirdi. Yıldız, yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulunarak, başarılar diledi.
Ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade eden AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ise, kendilerine verilen bu görevi layıkıyla yerine getireceklerini belirtti. İskenderun’daki siyasetin son dönemlerde iyice aktifleştiğini kaydeden Başkan Feriz, her zaman ülkemize ve halkımıza hayırlı hizmetler gerçekleştirmek için çaba sarf edeceklerini vurguladı. Feriz, ziyaretten ötürü Altınözülüler Derneği yöneticilerine teşekkür etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.