Yatırımlarınızın devamını diliyorum

Hayırsever İşadamı Fuat Tosyalı’dan, Hatay Valisi Lekesiz’e ziyaret:

“Yatırımlarınızın devamını diliyorum”

Yatırımlarınızın devamını diliyorumHatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Fuat Tosyalı’yı makamında kabul etti.
Hoş sohbet ortamında geçen ziyarette Vali Lekesiz, Hayırsever İşadamı Fuat Tosyalı’ya ‘Hatay Coğrafyası ve Stratejik Durum’, ‘Hatay Devleti’nin Kuruluşu’, ‘Hatay Hükümetinin Kuruluşu’, ‘Hatay Devleti’nin Türkiye’ye Katılması’ konularını tarihi belgelere ve fotoğraflara dayandırarak anlatan ve ilimizin tarihinin gelecek kuşaklara aktarılması anlamında özel bir öneme sahip olan Hatay Devleti’ kitabını hediye etti. Vali Lekesiz açıklamasında, “Sadece Hatay bölgesiyle sınırlı kalmayıp diğer bölgelerimizde de yatırımlarını sürdüren Tosyalı Ailesi’nin ülkemize sağladığı katma değer, istihdam ve ihracat değerleri her türlü takdire şayandır. Çevreye duyarlı, teknoloji ağırlıklı yatırım yapan Tosyalı Ailesi’ni bir kez daha tebrik ediyor, başarılı yatırımlarının devamını diliyorum” dedi. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ise Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, kendileri için olmazsa olmaz kurallardan birinin de hayırseverlik olduğunu söyledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.