Herkesi birbirine kenetlemek için adayım

Herkesi birbirine kenetlemek için adayımCHP’de yaklaşan kongre öncesi hareketlilik başladı. Önceki gün Zeki Çıkan’dan sonra dün de partiye 30 yıldır hizmet eden İhsan Akpınar CHP İlçe Başkanlığı görevine talip olduğunu belirtti.

“Herkesi birbirine kenetlemek için adayım”

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı (CHP)’de kongre heyecanı tüm hızıyla sürüyor. İskenderun’da 30 yıldır partiye hizmet eden ve gençlik kollarından gelen İhsan Akpınar, CHP İlçe Başkanlığı görevine aday olduğunu açıkladı.
Kongre öncesinde adaylığını kamuoyuna açıklayan Akpınar, bu güne kadar partiye tüm imkânlarıyla hizmet ettiğini bundan sonrada başkan olarak bu hizmetleri sürdürmek istediğini kaydetti. Teşkilatın içinde bir takım sıkıntıların olduğunu dile getiren İhsan Akpınar, “Bu sıkıntıları çözmek için çalışacağım. Parti içinde birçok kişi bir biriyle konuşmuyor. Belediye Başkanından tutun, Milletvekillerine, Meclis üyelerinden muhtarlara kadar herkesin bir takım oyuncusu gibi partinin bir yerlere gelmesi için çaba sarf etmesi gerekiyor” diye konuştu.
Artık partide paraşütten iner gibi göreve gelmelerin bittiğinin altını çizen Akpınar, “Benim tek amacım parti de birlik ve beraberliği sağlamak, herkesi birbirine bağlı, partisi için hareket eden konuma getirmektir. Bakıyoruz herkes bir birinin düşüncesine ters! Ben hiç kimsenin adayı değilim, ben CHP’nin adayıyım. Doğru çalışan herkesle varım! Ancak yanlış yapanların da karşısındayım. Tek amacım dürüstlüğün kazanmasıdır. Teşkilatta bundan sonra çalışan insanların yer alması gerektiğini sözlerine ekleyen Akpınar, “Diğer tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Herkes benim arkadaşımdır. Şunu belirmek istiyorum; icazetle gelenler icazetle giderler. Ben kimseden icazet almadım. Tek icazet alacağım yer Cumhuriyet Halk Partisinin tabanıdır. Biz insanların yanındaysak gösterdiği emeği için yanındayız. Çıkar için bu işleri yapmıyoruz” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikYatırım için altın almanın tam zamanı
Sonraki İçerikKahreden ölüm
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.