Tek kelimeyle büyüledi!

Tek kelimeyle büyüledi!İskenderun Belediyesi ve İMAL Müzik Kulübü’nün katkılarıyla Jehan Barbur konseri düzenlendi
Caz müziğinde beste ve söz yazarlığının yanı sıra yorumuyla da beğenilen İskenderunlu sanatçı Jehan Barbur, İskenderun Belediyesi ve İskenderun Makzume Anadolu Lisesi (İMAL) Müzik Kulübü’nün katkılarıyla düzenlenen konserde, İskenderunlu hayranlarıyla buluştu.
Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı’nda düzenlenen konsere, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek katıldı.
Konserde yaptığı konuşmasında, İskenderunlu genç sanatçı Jehan Barbur’u dinleyecek olmanın mutluluk ve heyecanını yaşadığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Caz özgündür, doğaçlamadır. Jehan Barbur’u dinleyecek olmamızdan dolayı çok memnun ve heyecanlıyım. Doğduğu yerde hemşehrilerine güzel şarkılarını dinlettiği için teşekkür ederiz” dedi.
Ülkemizin her yerinde konser düzenlediğini, ancak İskenderun’da olmayı kendisinin istediğini anlatan Jehan Barbur, “Arzum sizlerle sessizlik içerisinde gözlerinize bakarak ve böyle heyecanlanarak konser vermekti” dedi.
Üç yıl önce İskenderun Belediyesi’nin düzenlediği 28. Uluslararası İskenderun Kültür ve Turizm Festivaline katıldığını anımsatan Jehan Barbur, İskenderun’da konser vermenin mutluluğunu yaşadığını söyledi ve İskenderunlularla buluşmayı sağlayanlara teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.